کالج دیجیتال مارکتینگ

همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ

کالج دیجیتال مارکتینگ

همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرنگار مهر، اگر قصد کاهش مصرف غذای روزانه تان را دارید بهتر است تنها غذا بخورید چراکه تحقیق جدید محققان دانشگاه بیرمینگام بریتانیا نشان می‌دهد افراد در کنار خانواده و دوستان شان بیشتر غذا می‌خورند.

تنها غذاخوردن موجب کاهش وزن می‌شود

«هلن رادوک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم افراد در زمان غذاخوردن در کنار دوستان و اعضای خانواده شان بیش از زمانی که تنها هستند غذا می‌خوردند.»

مطالعات قبلی نشان داده‌اند افراد در زمان غذاخوردن همراه با دیگران بالغ بر ۴۸ درصد بیشتر از زمانی که تنها هستند، غذا می‌خورند و زنان چاق در دورهمی‌های دوستانه بالغ بر ۲۹ درصد بیشتر غذا می‌خورند.

محققان عنوان می‌کنند غذاخوردن در کنار دوستان و اعضای خانواده بسیار لذت بخش است از اینرو غذاخوردن دسته جمعی در افزایش میزان غذاخوردن تاثیر می‌گذارد.

اما اگر دنبال لاغری هستید و مدام رژیم‌های مختلف می‌گیرید،‌ خوب است آگاه باشید که رژیم‌های غلط لاغری با ما چه می‌کند.

  • علیرضا ابراهیمیان
  • ۰
  • ۰

بابک پورقلیچ عضو انجمن پزشکن عمومی ایران درباره تفاوت سرماخوردگی و آلرژی‌های فصلی، اظهار داشت: سرماخوردگی و آلرژی علائم مشابه زیادی دارند اما در آلرژی معمولا تب مشاهده نمی‌شود.

تفاوت «آلرژی» و «سرماخوردگی» چیست؟

وی با بیان اینکه فردی که به آلرژی مبتلا می‌شود ترشحات شفاف و روشن در گلو و بینی وی مشاهده می‌شود در حالی که این ترشحات در سرماخوردگی رنگی هستند. ازجمله شباهت‌های آلرژی و سرماخوردگی می‌توان به ریزش آب‌بینی، عطسه، سوزش و گرفتگی بینی، سرفه، گلودرد و خستگی اشاره کرد.

وی ادامه داد: در سرماخوردگی شاهد عطسه‌های پی در پی نیستیم و معمولا افراد سرفه می‌کنند اما در زمان بروز آلرژی در فرد مبتلا عطسه‌های پی در پی مشاهده می‌شود.

پورقلیچ خارش گلو را یکی دیگر از علائم آلرژی دانست و اظهار داشت: دوره درمان آلرژی معمولا ۷ الی ۱۰ روز تخمین زده می‌شود اما سرماخوردگی معمولا بین ۳ الی ۵ روز از بین می‌رود. علامت‌های سرماخوردگی در تمام شبانه‌روز، یکسان است، ولی آلرژی، حالت حمله‌ای دارد و در اوایل صبح و غروب بیشتر می‌شود. همچنین در زمان مواجهه با ماده آلرژن مانند عطرهای تند، سیگار و دود خودروها به‌صورت جدی بروز پیدا می‌کند.

این پزشک عمومی ادامه داد: افرادی که به حساسیت‌های فصلی مبتلا می‌شوند باید توجه کنند که گرده‌افشانی گل‌های آپارتمانی در فصل بهار ممکن است عاملی برای ابتلا به آلرژی باشد لذا در این فصل توصیه می‌شود گل‌ها را در کنار پنجره و در معرض هوا قرار دهند.

وی تصریح کرد: استفاده از ماسک برای گروه‌های حساس و افرادی که زمینه ابتلا به آلرژی دارند در برابر هوای آلوده توصیه می‌شود. عامل ایجادکننده سرماخوردگی ویروس‌های متنوعی است که از فردی به فرد دیگر قابل انتقال است ولی در آلرژی عامل ایجادکننده، آلرژن‌ها هستند که لزوما موجودات زنده نیستند. همچنین در زمان مواجهه با ماده آلرژن مانند عطرهای تند، سیگار و دود خودروها به‌صورت جدی بروز پیدا می‌کند.

وی در پایان اظهار داشت: این افراد می‌توانند شب قبل از رفتن به محل کار آنتی‌هیستامین استفاده کنند تا علائم آلرژی کمتر خود را نشان دهد.

  • علیرضا ابراهیمیان
  • ۰
  • ۰

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برخی خوراکی‌ها حاوی صد‌ها ماده مغذی هستند که به شما در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، سرطان‌ها و پیری زودرس کمک می‌کنند. در واقع رنگ‌های روشن میوه‌ها و سبزیجات پاییزی، علت وجود این مواد مغذی هستند.

Image result for ‫خوراکی های پاییزی‬‎

کدو تنبل، حاوی بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین آ می‌شود و بهترین ماده مغذی برای پیشگیری از برخی سرطان‌ها و بیماری قلبی است. سایر سوپرفود‌های پاییزی که باید از همین امروز آن‌ها را خریداری و مصرف کنید، از این قرارند:

کلم بروکلی: روی موجود در این سبزی منجر به افزایش توان دفاعی بدن در برابر بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا می‌شود. فیبر موجود در کلم بروکلی همچنین برای حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.

شلغم: شلغم از جمله سبزیجات حاوی ریشه است که می‌تواند در روز‌های پاییزی جانشین مناسبی برای تربچه و کلم باشد. شلغم منبع عالی از ویتامین‌های آ و کا و همچنین اسیدفولیک است و برای طعم دادن به آن می‌توانید از رازیانه، خرده نان و شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

گریپ فروت: گریپ فروت بیش از ۷۵ درصد ویتامین ث موردنیاز بدن را تامین می‌کند و منبع غنی از لیکوپن است. این رنگدانه‌های قرمزرنگ برای جلوگیری از سرطان نقش بسیار مهمی دارند، همچنین در این میوه مقدار زیادی پکتین وجود دارد که می‌تواند موجب کاهش کلسترول بدن شود. اگر به خوردن میوه‌های ترش‌مزه علاقه‌مند هستید، می‌توانید از نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت که سرشار از آنتی اکسیدان است لذت ببرید و اگر ترش بودن آب این میوه برای شما چندان لذتبخش نیست، می‌توانید آن را همراه با انواع مغز‌ها و خشکبار مصرف کنید.
همچنین آبمیوه‌های طبیعی که در خفظ سلامت مغز نقش بسزایی دارند را فراموش نکنید.

بادمجان: ناسونین، آنتوسیانین موجود در پوست بادمجان است که مشخص شده سلول‌های مغز را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند. علاوه بر این، اسید کلروژنیک موجود در بادمجان، خواص ضد سرطان، ضد ویروسی و کاهنده کلسترول دارد.

کدو حلوایی: این گیاه مزایای تغذیه‌ای بیشماری دارد. کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین آ می‌شود و در حفظ سلامت پوست، چشم و استخوان‌ها بسیار موثر است. مصرف کدو حلوایی منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و آنهم به دلیل وجود ویتامین ث و فیبر موجود در آن.

انار: مطالعات نشان داده‌اند که مصرف انار می‌تواند منجر به جلوگیری از آسیب‌های گردش خون با کاهش تجمع چربی‌های مضر در عروق شود. در واقع مصرف منظم انار با سلامت قلب ارتباط دارد.

تره فرنگی: اکثر ما می‌دانیم که مصرف سیر و پیاز منجر به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود و آنهم به دلیل این که پلی فنول موجود در آن‌ها از رگ‌های خونی در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌کند. تره فرنگی نیز از خانواده پیاز است که سرشار از ویتامین کا بوده و مصرف آن خاصیت ضد سرطانی دارد. ضمن این که سلامت استخوان‌ها را نیز بهبود می‌بخشد.

  • علیرضا ابراهیمیان